1. DEFINITII SI TERMENI

1.1. LegislatieRomaneasca – este denumirea comerciala a SC EXTRA SECURITY SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Timisoara, Bld. Dr. Victor Babes Nr. 2/A, jud. Timis, avand numar de ordine in Registrul Comertului J35/586/2009, cod unic de inregistrare fiscala RO25277830.

1.2. Vanzator – LegislatieRomaneasca, SC CTCE SA Piatra Neamt sau orice partener din cadrul websiteului.

1.3. Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face efectueaza o Comanda.

1.4. Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre LegislatieRomaneasca (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre LegislatieRomaneasca si acesta si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

1.5. Site – domeniul www.legislatieromaneasca.ro si subdomeniile acestuia.

1.6. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

1.7. Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

1.8. Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

1.9. Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

1.10. Continut

toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

1.11. Document – prezentele Termene si Conditii.

1.12. Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

1.13. Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre LegislatieRomaneasca, Cumparatorului, prin achitarea facturii proforme emise de catre Vanzator in maxim 2 zile lucratoare si confirmarea platii, prin e-mail la office@LegislatieRomaneasca.ro ,indiferent de modalitatea de livrare.

1.14. Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. 2. Descrierea serviciilor
  legislatieromaneasca.ro este un portal juridic specializat, fiind conceput să ofere publicului informaţii utile cu privire la legislatia in vigoare si sa comercializeze aplicatii juridice profesinale devzoltate de CTCE Piatra Neamt.
  Conţinutul site-ului are caracter pur informativ fără a se substitui publicaţiilor oficiale, neputând fi folosit ca baza legală pentru nicio acţiune/demers în faţa terţilor.

2.1. Modul – reprezinta un serviciu web, pe baza de ID si Parola, care are detaliate specificatiile in paginile dedicate fiecarui Modul in parte

2.2. Pachet – reprezinta eun serviciu web, pe baza de ID si Parola, care cumuleaza mai multe module. Modulele din fiecare Pachet sunt prestabilite de catre Vanzator. Pentru configurarea unui nou Pachet, care nu exista listat in Site, Clientul va face o solicitare prin e-mail la: office@legislatieromaneasca.ro sau telefonic la 0720.528.028.

 1. Obligatiile utilizatorilor

3.1. Acest site este proprietatea EXTRA SECURITY SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea EXTRA SECURITY SRL. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale.

3.2. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui proprietarul site-ului si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site.
Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

4.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

4.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

4.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

4.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

4.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 1. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Serviciile web, Module si/sau Pachete, se regasesc in sectiunea Magazin a Siteului LegislatieRomaneasca si pot fi adaugate in cosul de cumparaturi.

5.3. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Vanzatorul va emite automat o factura proforma pentru serviciile comandate. Factura proforma va fi expediata prin e-mail la adresa specficata in Comanda. Dupa confirmarea platii, se va expedia pe aceeasi adresa de e-mail (cea din comanda) si factura fiscala, emisa de catre Vanzator.

5.4. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.5.1. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

5.6. Dupa finalizarea comenzii se va trimite un e-mail cu serviciile achizitionate si perioada pentru care s-a optat in comanda.

5.7. Accesarea serviciilor comandate se va efectua pe baza datelor de acces (Utilizator si Parola), generate si trimise automat de catre LegislatieRomanesca in maxim 12 ore de la data finalizarii comenzii.

5.8. Confirmarea achitarii facturii proforme pentru aferenta serviciilor comandate se realizeaza prin transmiterea unei copii a documentului de plata la adresa de e-mail: office@legislatieromaneasca.ro. Neconfirmarea platii facturii proforme pentru serviciile comandate in 2 (doua) zile lucratoare va anula posibilitatea de acces a serviciilor web comandate.

5.9. Abonamentele speciale/personalizate se pot efectua prin comanda e-mail la adresa: office@legislatieromaneasca.ro sau telefonic, la numarul 0720.528.028.

5.10. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

6.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate LegislatieRomaneasca isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel LegislatieRomaneasca. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al LegislatieRomaneasca, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

6.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, LegislatieRomaneasca isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

6.4. LegislatieRomaneasca poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care LegislatieRomaneasca are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

6.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in euro (EUR) si includ T.V.A. Plata se va efectua la cursul B.N.R. din data Comenzii.

6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

6.7. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va putea solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

7.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

8.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a LegislatieRomaneasca, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

8.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de LegislatieRomaneasca, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LegislatieRomaneasca asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al LegislatieRomaneasca.

8.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre LegislatieRomaneasca si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea LegislatieRomaneasca cu referire la acel Continut.

8.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

8.5. In cazul in care LegislatieRomaneasca confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea LegislatieRomaneasca pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

8.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea LegislatieRomaneasca si/sau al angajatului/prepusului LegislatieRomaneasca care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

8.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. CONFIDENTIALITATE

9.1. LegislatieRomanesca va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

9.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

9.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. LegislatieRomanesca nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

9.4. Prin inscrierea in baza de date a LegislatieRomanesca, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai LegislatieRomanesca: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care LegislatieRomanesca poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

 1. PUBLICITATE

10.1. Newsletterele LegislatieRomanesca sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de LegislatieRomanesca. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

10.2. In momentul in care, Clientul efectueaza o Comanda pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

10.2.1. prin contactarea LegislatieRomanesca in acest sens.

10.2.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

10.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 1. FACTURARE – PLATA

11.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www. LegislatieRomanesca.ro sunt exprimate in euro (EUR)si se vor achita la cursul B.N.R. din ziua tranzactiei, preturile includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

11.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura proforma pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

11.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura proforma aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de LegislatieRomanesca, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii LegislatieRomanesca, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.

11.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul.

11.5. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile proforme in format electronic la adresa de e-mail mentionata in Comanda.

 1. LIVRAREA SERVICIILOR

12.1. Livrarea serviciilor Comandate se face printr-un document electronic transmis pri e-mail. Acesta va contine informatii referitoare la serviciile comandate, perioada pentru care s-a optat, precum si datele de accesare a servisiilor web.

12.2. Accesarea serviciilor comandate se va efectua pe baza datelor de acces (Utilizator si Parola), generate si trimise automat de catre LegislatieRomanesca in maxim 12 ore de la data finalizarii comenzii.

12.2. Neconfirmarea platii facturii proforme pentru serviciile comandate in 2 (doua) zile lucratoare la adresa: office@legislatieromaneasca.ro, va anula posibilitatea de acces a serviciilor web comandate.

12.3. Vanzatorul va efectua livrarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 1. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea Comenzii, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Comanda (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre LegislatieRomaneasca, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. LegislatieRomanesca este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul ___________.

15.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LegislatieRomanesca are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

15.3. Scopul colectarii datelor este:

15.3.1. informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

15.3.2. trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

15.3.3. de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

15.4. Prin completarea datelor in formularul de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a LegislatieRomanesca, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul __________, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 16.3.

15.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bld. Dr. Victor Babes nr. 2/A Timisoara, Judetul Timis, in atentia S.C. EXTRA SECURITY S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

15.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bld. Dr. Victor Babes nr. 2/A Timisoara, Judetul Timis, in atentia S.C. EXTRA SECURITY S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

15.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

15.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

15.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

15.8. De asemenea, LegislatieRomaneasca poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

15.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 1. FORTA MAJORA

16.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

16.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA JURISDICTIA

17.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre LegislatieRomaneasca si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Timisoara.

 1. Absolvirea de rãspundere

18.1. Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.

18.2. LegislatiRomaneasca nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele neconcordanţe sau erori care pot apărea la un moment dat, între conţinutul site-ului şi informaţiile reale.

18.3. În luarea unei decizii, care s-ar baza pe informaţiile cuprinse în acest site, recomandăm consultarea şi a altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparţinându-vă în totalitate. LegislatiRomaneasca nu îşi asumă responsabilitatea pentru pagube apărute ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

 1. Dispozitii finale

19.1 Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.