Reducere!
iLegis Start - Aceasta versiune a aplicatiei legislative profesionale, iLegis, va oferta minimul informatiilor necesare pentru buna desfasurare a activitatii dumneavoastra din punct de vedere legislativ.
79,90 lei – 859,90 lei

iLegis start aceasta versiune a aplicatiei legislative profesionale, iLegis, va oferta minimul informatiilor necesare pentru buna desfasurare a activitatii dumneavoastra din punct de vedere legislativ. In acest pachet se ofera accesul la intreaga baza de date a Legislatiei Romanesti care contine Monitorul Oficial partea I , Monitorul Oficial partea I bis si Monitorul Oficial partea a V-a.

Golește


Distribuie
Descriere

iLegis start aceasta versiune a aplicatiei legislative profesionale, iLegis, va oferta minimul informatiilor necesare pentru buna desfasurare a activitatii dumneavoastra din punct de vedere legislativ.

In acest pachet se ofera accesul la intreaga baza de date a Legislatiei Romanesti care contine Monitorul Oficial partea I , Monitorul Oficial partea I bis si Monitorul Oficial partea a V-a.

De asemenea se ofera acces si catre Legislatia Uniunii Europene in stransa legatura cu Legislatia Romaneasca, catre Jurispudenta Romanesca si cea Europeana unde regasiti spete cu un puternic impact decizional si nu in ultimul rand doua module utilitare, Dictionare Explicative si Definitii si Abrevieri.

 

 

Informații suplimentare
Module incluse

Definiţii şi abrevieri, Dicţionare explicative, Jurisprudenţă europeană, Jurisprudenţă românească, Legislaţie europeană, Legislaţie românească

Perioadă

, , ,

Recomandare

, , , , , , , ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „iLegis start”

Ați putea dori, de asemenea…


WhatsApp chat