Practica Judiciara este un modul special dedicat practicienilor in drept, acesta contine peste 5,6 milioane de spete ale tuturor instantelor de judecata din Romania in format de dosar. Acest modul permite gasirea celei mai potrivite sentinte, decizii sau hotarari judecatoresti date intr-un anumit litigiu, indiferent de materia acestuia. De asemenea se poate face o paralela directa intre speta si legislatia romaneasca mentionata in aceasta pentru a observa cum a interpretat instanta legislatia in cauza. Modulul Practica Judiciara este definitoriu practicenilor in drept, mai ales al celor care fac si reprezentare la instanta, avand la dispozitie uriasa baza de date. Gasirea unei spete este foarte facila, acest lucru se efectueaza cu ajutorul motorului de cautare de tip Google. Pentru cei care doresc sa rafineze rezultatele afisate, se poate apela si la optiunea de cautare avansata in cate se poate alege materia, obiectul, intervalul de timp, emitent etc. Speta afisata poate listata si/sau exportat in format *.PDF. Orice cuvant poate fi cautat foarte facil in modulul Dictionar, care caruta semnificatia acestuia automat in Dictionarele: Roman, Juridic, de Drept Civil, de Drept al Muncii, de Drept International al Afacerior, Bancar si de Asigurari, Fiscal si Latin. Modulul ofera posibilitatea de a crea o lista de spete favorite, prin simpla apasare a unui buton. Modulul afiseaza si doua ferestre in care sunt prezentate Ultimele acte accesare si Topul actelor accesate pentru a ajunge mai rapid la actele cu care se lucreaza frecvent.
54,90 lei

Practica Judiciara este un modul special dedicat practicienilor in drept, acesta contine peste 5,6 milioane de spete ale tuturor instantelor de judecata din Romania in format de dosar.

Acest modul permite gasirea celei mai potrivite sentinte, decizii sau hotarari judecatoresti date intr-un anumit litigiu, indiferent de materia acestuia. De asemenea se poate face o paralela directa intre speta si legislatia romaneasca mentionata in aceasta pentru a observa cum a interpretat instanta legislatia in cauza.

Golește

Cod Păstrare în Stoc Nu se aplică Categorie Etichete , , ,


Distribuie

Practică Judiciară

Practică Judiciară

Practica Judiciara este un modul special dedicat practicienilor in drept, acesta contine peste 5,6 milioane de spete ale tuturor instantelor de judecata din Romania in format de dosar.

Acest modul permite gasirea celei mai potrivite sentinte, decizii sau hotarari judecatoresti date intr-un anumit litigiu, indiferent de materia acestuia.

De asemenea se poate face o paralela directa intre speta si legislatia romaneasca mentionata in aceasta pentru a observa cum a interpretat instanta legislatia in cauza.
Modulul Practica Judiciara este definitoriu practicenilor in drept, mai ales al celor care fac si reprezentare la instanta, avand la dispozitie uriasa baza de date. Gasirea unei spete este foarte facila, acest lucru se efectueaza cu ajutorul motorului de cautare de tip Google.

Pentru cei care doresc sa rafineze rezultatele afisate, se poate apela si la optiunea de cautare avansata in cate se poate alege materia, obiectul, intervalul de timp, emitent etc.
Speta afisata poate listata si/sau exportat in format *.PDF.
Orice cuvant poate fi cautat foarte facil in modulul Dictionar, care caruta semnificatia acestuia automat in Dictionarele: Roman, Juridic, de Drept Civil, de Drept al Muncii, de Drept International al Afacerior, Bancar si de Asigurari, Fiscal si Latin.
Modulul ofera posibilitatea de a crea o lista de spete favorite, prin simpla apasare a unui buton.
Modulul afiseaza si doua ferestre in care sunt prezentate Ultimele acte accesare si Topul actelor accesate pentru a ajunge mai rapid la actele cu care se lucreaza frecvent.

Informații suplimentare
Recomandare

Perioadă

, , , ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul Practică Judiciară”

WhatsApp chat