Doctrine alaturi de modulele Comentarii si Sinteze Economice, constituie o sectiune de documentare juridica, o veritabila biblioteca pentru orice practician in drept. Acest modul este realizat de catre specialistii nostri si vine cu expuneri deosebit de interesante din toate ramurile de drept: Drept Civil, Drept de Procedura Civila, Drept Penal, Drept de Procedura Penala, Drept Comunitar, Dreptul Proprietatii Intelectuale, Dreptul Concurentei Comerciale, Societati Comerciale, fiind realizat prin compilarea parerilor, opiniilor, teoriilor autorilor celebri din diverse ramuri de drept, unele care nu sunt suficient acoperite legislativ, cu ar fi Dreptul de Proprietate Intelectuala. Dintre autori sunt reprezentate in mare parte toate catedrele de drept din tara: Francisc Deak, Safta Romano, V. Ciobanu, Ioan Les etc. Modulul afiseaza un cuprins cu principalele domenii de drept, iar doctrinele sunt ordonate alfabetic. La vizualizarea unei doctrine se poate consulta dictionarul pentru a afla sensul unui cuvant necunoscut. Se selecteaza din text cuvantul si se da click pe butonul Dictionar. Exista posibilitatea de a afla sensul acelui cuvant folosind dictionarul roman, juridic, latin, de drep civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor sau dictionarul bancar si de asigurari.
21,90 lei

Doctrine alaturi de modulele Comentarii si Sinteze Economice, constituie o sectiune de documentare juridica, o veritabila biblioteca pentru orice practician in drept. Acest modul este realizat de catre specialistii nostri si vine cu expuneri deosebit de interesante din toate ramurile de drept: Drept Civil, Drept de Procedura Civila, Drept Penal, Drept de Procedura Penala, Drept Comunitar, Dreptul Proprietatii Intelectuale, Dreptul Concurentei Comerciale, Societati Comerciale, fiind realizat prin compilarea parerilor, opiniilor, teoriilor autorilor celebri din diverse ramuri de drept, unele care nu sunt suficient acoperite legislativ, cu ar fi Dreptul de Proprietate Intelectuala.

Golește

Cod Păstrare în Stoc Nu se aplică Categorie Etichete , , ,


Distribuie

Doctrine

Doctrine alaturi de modulele Comentarii si Sinteze Economice, constituie o sectiune de documentare juridica, o veritabila biblioteca pentru orice practician in drept. Acest modul este realizat de catre specialistii nostri si vine cu expuneri deosebit de interesante din toate ramurile de drept: Drept Civil, Drept de Procedura Civila, Drept Penal, Drept de Procedura Penala, Drept Comunitar, Dreptul Proprietatii Intelectuale, Dreptul Concurentei Comerciale, Societati Comerciale, fiind realizat prin compilarea parerilor, opiniilor, teoriilor autorilor celebri din diverse ramuri de drept, unele care nu sunt suficient acoperite legislativ, cu ar fi Dreptul de Proprietate Intelectuala. Dintre autori sunt reprezentate in mare parte toate catedrele de drept din tara: Francisc Deak, Safta Romano, V. Ciobanu, Ioan Les etc.
Modulul afiseaza un cuprins cu principalele domenii de drept, iar doctrinele sunt ordonate alfabetic. La vizualizarea unei doctrine se poate consulta dictionarul pentru a afla sensul unui cuvant necunoscut. Se selecteaza din text cuvantul si se da click pe butonul Dictionar. Exista posibilitatea de a afla sensul acelui cuvant folosind dictionarul roman, juridic, latin, de drep civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor sau dictionarul bancar si de asigurari.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul Doctrine”

WhatsApp chat