Legislație Românească reprezinta un loc de intalnire pentru cu clientii si potentialii clienti, un loc in care partenerii se pot cunoaste si pot face primul pas spre o relatie de colaborare profitabila pentru toate partile. Legislatie Roamneasca sta la dispozitia clientilor si vizitatorilor sai, oferindu-le, deopotriva, posibilitatea de a se informa si gasi solutiile software optime.
64,90 lei

Legislație Românească reprezinta un loc de intalnire pentru cu clientii si potentialii clienti, un loc in care partenerii se pot cunoaste si pot face primul pas spre o relatie de colaborare profitabila pentru toate partile.

Legislatie Roamneasca sta la dispozitia clientilor si vizitatorilor sai, oferindu-le, deopotriva, posibilitatea de a se informa si gasi solutiile software optime.

 Distribuie

Video

Legislație Românească

Legislație românească este modulul principal al aplicatiei iLegis, acesta contine o baza de date legislativa in continua actualizare cu peste 191.200 de acte normative incepand cu anul 1937 pana in prezent.

Modulul cuprinde Monitorul Oficial partile I, I bis si a V-a (contracte colective de munca). Fata de forma bruta a actelor, in aplicatia iLegis, acestea sunt in legatura directa cu actele care aduc abrogari, modificari sau completari, de asemenea exista legaturi directe intre actele normative si Jurisprudenta Romaneasca, Practica Judiciara, Legislatia Europeana, Jurisprudenta ANAF, Jurisprudnta CNSC, precum si Reviste de Specialitate.

Actele normative care au suferit modificari pot fi afisate in functie de setarile fiecarui cont fie in forma consolizata (actualizata la zi) sau in forma de baza a acestora, urmand ca utilizatorul sa aleaga data la care doreste sa vada actul respectiv.
Actele normative care au Norme de Aplicare pot fi afisate cu aceste norme inserate in text direct la nivelul articolelor, indicand in acelasi timp si actul care reglementeaza aceste norme.
Aplicatia permite vizualizarea modficarilor uni act care a suferit de-a lungul timpului modificari si/sau abrogari. Pentru vizualizare acestora se va alege optiunea „Forma Consolidata” la data la care doriti sa vizualizati actul si se va alege una din optiunile:
– „Vizualizare text modificat” care afiseaza actul cu toate modificarile survenite de-a lungul timpului marcate cu text albastru taiat, toate abrogarile marcate cu text rosu taiat, iar forma articolului in vigoare la data aleasa va fi cu text albastru.
– „Diferente in text” este o optiune relativ noua care afiseaza in paralel articolul la data la care este afisat actul cu articolul la orice alta data se doreste a se face comparatia. Cu fond rosu sunt evidentiate pasajele care au suferit modificari sau abrogari, iar cu verde sunt evidentiate elementele nou aparute.
Actele normative care au suferit modificari sau induc modificarea altor acte ofera mai multe optiuni in Fisa Actului cum ar fi: Istoric consolidari, Actiuni suferite, Actiuni induse, Refera pe si Referit de, instumente foarte utile practicienilor in drept si nu numai.
Din acest modul se pot alege optiuni de mozitorizare a unor acte alese individual sau a unor liste de acte rezultate in urma unei cautari, alertele pentru orice modificare aparuta in unul din aceste acte va fi afisata in iLegis si va fi trimisa si o notificare prin e-mail, de asemena, daca apare un nou act care coincide cu setariele alese de utilizator pentru anumita lisata, acesta va fi inserat automat in lista respectiva.
Orice cuvant poate fi cautat foarte facil in modulul Dictionar, care caruta semnificatia acestuia automat in Dictionarele: Roman, Juridic, de Drept Civil, de Drept al Muncii, de Drept International al Afacerior, Bancar si de Asigurari, Fiscal si Latin.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul Legislație Românească”

WhatsApp chat