Legis Plus

LEGISPLUS – este o aplicatie ce ofera posibilitatea de a accesa ONLINE baza de date legislativa a programului LEGIS, direct de pe calculatorul Dvs. prin intermediul Internetului, prin accesarea site-ului www.legisplus.ro, utilizand un nume de utilizator (ID) si o parola, poti fi la curent cu toate modificarile legislative in orice moment. Programul are multiple facilitati:

  • Actualizare zilnica - se realizeaza automat pe serverul C.T.C.E. Piatra Neamt
  • Facilitati de selectie si cautare rapida dupa criterii diverse
  • Corelare la nivel de articol
  • Facilitati de vizualizare
  • Tiparire la imprimanta

Pentru a se putea utiliza toate facilitatile aplicatiei, este necesar ca browser-ul instalat pe sistemul dumneavoastra sa suporte JavaScript.
Continut

LEGISLATIA ROMÂNIEI – acces la peste 90.000 de acte normative, publicate in Monitorul Oficial al României partea I, si partea I bis.
Permite consultarea, gestionarea si actualizarea deciziilor emise de instantele de judecata competente (curtile de apel din tara, Inalta Curte de Casatie si Justitie, tribunale, etc), grupate pe tematici si subtematici.
Din toate ramurile de drept (Drept Civil, Drept Penal, Dreptul Bancar, Dreptul financiar, Dreptul Comertului International, Dreptul Muncii, Dreptul Administrativ, Dreptul Transporturilor, Dreptul de Autor, Dreptul international al afacerilor, Drept Diplomatic si Consular s.a.,)
Modulul contine modele tip de contracte, actiuni in justitie, contestatii, plangeri, cereri, reclamatii, procuri, etc.
Contine anunturile pentru licitatii publice (Monitorul Oficial partea a-VI-a), grupate in functie de tipul achizitiei (de produse, de lucrari, de servicii, de produse si servicii), codul CPSA, tipul de anunt (de intentie, de participare, de atribuire)
Modulul contine Codul Ocupatiilor din Romania (COR) si Codul de Clasificare a Activitatilor din Economia Nationala (CAEN), Codul Produselor si Serviciilor adiacente Activitatilor din Economia Nationala (CPSA), CPV.
Dictionar roman, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor, bancar si de asigurari, etc.
Modul cu importanta aplicare practica, indicand documentele, etapele si termenele pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere pentru obtinerea unei autorizatii, licente sau eliberarea unui anumit act de catre o institutie.
Acces la Jurisprudenta CURTII EUROPENE PENTRU DREPTURILE OMULUI
Contine definitiile si abrevierile care se regasesc in legislatia romaneasca, cu posibilitatea cautarii unei expresii in definitii sau in termeni si hiperlink la actul in care a aparut abrevierea sau definitia cautata.
Grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante bugetare, Evaziune fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA
Acces la Legislatia Uniunii Europene


Cerinte minime pentru functionare

Utilizarea unui browser WEB de tip: - Internet Explorer versiunea minim 5.0, MOZILLA FIREFOX sau OPERA.PRETURI. Valoare abonament

Pentru accesarea aplicatiei ONLINE se plateste un abonament in functie de varianta aleasa, conform tabelului de mai jos.

MODULE INCLUSE Start Start EU Practic Practic EU Divers Avantaj Business Profesional
Acte oficiale
 
Jurisprudenta  
 
Doctrine  
 
Modele tip  
 
Achizitii publice  
 
Clasificari  
 
Dictionare
 
Autorizatii  
 
CEDO  
 
Definitii si abrevieri
 
Sinteze economice  
 
EUROLegis  

Pentru intocmirea unei oferte optime pentru dvs. va rugam sa ne contactati si sa ne comunicati pentru ce varianta ati optat !

 pentru a vedea intrarea in vigoare sau abrogarea actelor normative pe zile
previous_month Noiembrie 2017 next_month
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
news 1. MONITOARE OFICIALE 2. JURISPRUDENTA 3. ACTUALIZARI LEGISLATIVE
Romanian Business Catalog