IntraLegis

In cazul aplicatiei INTRALEGIS - legaturile intre acte sunt evidentiate prin hyperlink-uri ceea ce permite o navigare usoara. De asemenea fiecare act contine o fisa in care sunt evidentiate toate actele care modifica sau sunt modificate de acel act, putandu-se afisa in paralel continutul a doua acte intre care exista o anumita legatura.

Avantajul major al acestei aplicatii este faptul ca se instaleaza si se întretine foarte usor: singurul loc in care se intervine este serverul de web întrucât nu necesita un program client specializat (orice calculator care ruleaza Windows 95/98/Me/NT/2000 contine Internet Explorer). Evident ca folosind tehnologii Web ruleaza pe retea TCP/IP.

Aplicatia se preteaza in special pentru retele VPN, WAN, care au un server de tip LINUX

Avand în vedere ca aplicatia a fost proiectata pentru Internet, traficul între server si client este scazut, permitând astfel lucru pe legaturi de viteza mica.

Tipul licentei oferite: retea cu numar limitat de clienti sau cu numar nelimitat.

  • Aplicatia se va instala pe un server central la care se pot conecta un numar limitat sau nelimitat de clienti (in functie de tipul licentei) . Accesul la server va fi permis de la orice locatie a clientului ;
  • Fiecare client sau grup de clienti (in cazul folosirii unor servicii de tip proxy, masquerade, etc) este identificat prin adresa IP. În mod standard, informatiile legate de activitatea clientilor sunt cele oferite de serverul de web, dar la cerere se pot crea fisiere de log speciale care sa contina informatiile oferite de client;
  • In cazul in care infrastructura de comunicatii nu permite accesul la serverul central de catre locatiile din tara la o viteza care sa permita o utilizare normala a aplicatiei, la cerere, se va face replicarea bazelor de date pe servere regionale sau locale. Aceste servere vor contine atat actele oficiale cat si acetele interne ale institutiei dumneavoastra. Actualizarea bazelor de date se va face pe serverul central, cele locale urmand a se actualiza automat de pe serverul central. In cazul in care nu exista o legatura de retea intre serverul local si cel central se va putea face actualizarea manual, de catre personalul autorizat.

CERINTE MINIME INSTALARE PRODUS INTRALEGIS

Hardware
P IV, procesor 1,4 G sau mai mult, 1 G spatiu liber pe hard, RAM 256 Mb

Software
Sistem de operare Linux (orice distributie) cu Apache 1.2 sau mai recent instalat ca server web, MySQL 3.23 sau mai recent instalat ca server SQL sau Windows NT 4.0/ Windows 2000/Windows XP Profesional, cu IIS sau Apache ca server web si MySQL 3.23 ca server SQL.
Pe calculatoarele client, orice sistem de operare pe care este instalat un browser web.

Nu exista restrictii in ceea ce priveste numarul de utilizatori care utilizeaza simultan aplicatia.

NOTA : In cazul in care numarul de clienti este foarte mare si serverul "nu face fata cererilor", se pot utiliza doua servere- unul cu serviciul WEB, unul cu serviciul SQL.

Actualizarea bazelor de date - se poate face automat in cazul in care serverul are acces la internet sau cu interventia operatorului, in acest din urma caz fisierele necesare update-ului fiind trimise clientului prin email
Actualizarea se poate face zilnic.
intralegis
Nota: Webserverul si serverul SQL se pot afla fie pe masini diferite fie pe aceeasi masina


intralegis

Pentru realizarea unei oferte optime pentru firma dvs. va rugam sa ne comunicati numarul maxim de utilizatori ai aplicatiei precum si suportul de operare utilizat, iar noi vom trimitie imediat o oferta personalizata.
pentru a vedea intrarea in vigoare sau abrogarea actelor normative pe zile
previous_month Noiembrie 2017 next_month
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
news 1. MONITOARE OFICIALE 2. JURISPRUDENTA 3. ACTUALIZARI LEGISLATIVE
Romanian Business Catalog